Junior Monorail auto

Village des Automates Frankrijk

In dit attractiepark in Frankrijk kun je vier verschillende Monorails uitproberen! De helicopter Monorail is de blikvanger van de binnenspeeltuin, buiten vind je een Junior Monorail, Thema-monorail en een Hopper. 

Neem snel een kijkje op de website van Village des Automates

Ballorig

In dit overdekte speelparadijs kunnen kinderen tot twaalf jaar klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak én een rondje in de monorail maken en daarbij alle attracties van bovenaf bekijken.

Neem snel een kijkje op de website van Ballorig!

Family Paradise Duitsland

Het kinderspeelpark Family Paradis in Duitsland heeft twee monorails: een Helicopter Monorail en een Thema-monorail in de vorm van een Shuttle. Beide Monrails gaan over de speelstructuur van de bnnenspeeltuin zodat de bezoeker een prachtig uitzicht heeft.

Klik hier voor de website van Family Paradise Duitsland!

Pandaventure Park

Op Camping le Lety in Bretagne, bevindt zich een prachtige binnenspeeltuin genaamd Pandaventure Park. De kinderen vermaken zich buitengewoon met de helicopter Monorail die dwars door de speelstructuur gaat!

Neem snel een kijkje op de website van Pandaventure!

Pret Inn 

Pret Inn à Malden heeft een thema-Monorail geïnstalleerd in hun familiepark. De Spaceshuttles zijn de grootste attraktie van deze binnenspeeltuin. 

Bezoek de site van Pret Inn!

Jimmy’s Speelparadijs

Vanuit de monorail in dit speelparadijs genieten bezoekers van een mooi zicht op alle attracties.

Neem snel een kijkje op de website van Jimmy's Speelparadijs!

Neem contact op!

Wilt u een unieke monorail attractie voor uw speelhal, speeltuin of pretpark? Of bent u nieuwsgierig naar onze mogelijkheden als attractiebouwer? Wij helpen u graag met een eyecatcher voor uw bedrijf of organisatie. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op voor een afspraak: telefonisch of via het contactformulier op onze website.