Wie is Mammoet Play?

Standplaats Barneveld

De eerste Mammoet monorail werd al in de jaren negentig in gebruik genomen. Inmiddels staan er een heel aantal van onze monorails op zeer diverse plekken. Zoals in kinderspeeltuinen en (mini)pretparken, maar ook indoor, in Nederland, Frankrijk, Polen, Oekraïne en zelfs Venezuela. De Mammoet monorail ontwerpen en produceren we nog steeds volledig in onze vestigingsplaats Barneveld.

De eerste monorails zijn geproduceerd door Mammoet Monorails. Al die jaren hebben wij voor Mammoet Monorails de rails geproduceerd. Wij gaan verder met dit prachtige product waar Mammoet Monorails stopt. Dit doen wij onder de naam Mammoet Play. 

Kennis van techniek en materiaal

Veiligheid is bij kinderattracties erg belangrijk. Met onze kennis van techniek en materiaal en onze jarenlange ervaring maken wij van elke monorail niet alleen een exclusieve en hoogwaardige, maar ook een veilige attractie.

Maak kennis met ons team designers en technici

Mammoet Play heeft alle expertise in eigen huis om voor u een monorail te ontwerpen, produceren en monteren. We staan klaar om met u mee te denken over het ontwerp, om zo een unieke monorail op basis van uw specificaties te bouwen. Wij werken met een vast deskundig team designers en technische mensen. Zo zijn wij in staat om elke monorail op maat te maken.

Attracties door heel Nederland en ver daarbuiten

Wij werken samen met verschillende partners in heel Europa, om zo ook internationaal onze opdrachtgevers van onze monorails te voorzien. Via ons verkoopkantoor in Frankrijk en Duitsland hebben wij goede contacten en partners in verschillende Europese landen.